Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Pencuri pecah masuk rumah tapi tak boleh keluar? Amalkan cara ini


Pernah tak dengar pencuri pecah masuk rumah tapi tak boleh keluar, pusing-pusing kat situ juga, dia nampak laut , rumah kita penuh dengan air atau nampak dinding tinggi2...

Berenang-renang dia kat ruang tamu atau kat atas simen didapur , atau dia duduk termenung atau menangis ditengah-tengah rumah , atau dalam bilik mandi .

Jom kita pakat amalkan tips di bawah ini, moga kita sama-sama dirahmati Allah SWT .

DOA dan AMALAN mengelakkan rumah , pejabat atau kedai anda yg ditinggalkan dari dimasuki atau dicerobohi oleh si PENCURI/PEROMPAK atau yg sama waktu dengan JIN/SYAITAN/IBLIS.

Ketika rumah , pejabat atau kedai anda telah dikunci dengan rapi , maka letakkan TAPAK TANGAN KANAN anda ke pintu atau dinding rumah, pejabat atau kedai dan bacalah ayat-ayat DOA seperti berikut :

1) Mengucap DUA KALIMAH SYAHADAH ~ (1x)

2) Berselawat keatas Nabi SAW ~ (3x)

3) Baca Ayatul Qursi ~ (1x)

4) Baca surah Yasin (ayat ke : 9) ~ (1x)

"Wa ja'alna mim baini aidihim saddaw wamin kholfihim saddan fa aghsyaina hum fa hum laa yubsiruun"

Bermaksud , "Dan KAMI adakan dihadapan mereka dinding-dinding dan dibelakang mereka dinding-dinding (pula), dan KAMI menutup mata mereka sehingga mereka tidak dapat melihat".

5) Lafazkan "BISMILLAHITAWAKKALTUA'LALLAH" ~ "LA HAULAWALA KHUWATA I'LLA BILLAH 'ILL 'ALIYIL 'AZIIIM" ~ (1x)

Semoga kita mendapat perlindungan Allah jua.

Aamiiin...

In Shaa Allah ...Tiada ulasan:

[PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.