Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Althea korea Raya Giveaway FestivalAssalamualaikum.. hi!

Produk Althea memang tidak asing lagi dengan barangan kosmetik dan skincarenya yang popular di korea yang dibawa khas ke Malaysia untuk peminat produk korea.

Althea merupakan satu-satunya "online shopping" barangan korea yang paling popular kerana kesemua barangnya adalah original dan berkualiti. Bagi peminat barangan kosmetik, Althea adalah syurga kosmetik dimana anda boleh dapatkan pelbagai alatan solek dengan pelbagai bentuk yang sangat cantik dan comel. 

Jika anda masih tercari-cari barangan kosmetik dan juga skincare, Althea merupakan pilihan yang paling bijak kerana segala produk ada disini. 


Sempena kehadiran Hari Raya AidilFitri 2017 tidak lama lagi, Althea telah mengadakan Raya Giveaway Festival dimana anda berpeluang dapat freegift dibawah secara PERCUMA. Yee! Ini betul-betul bukan cobaan. 
Special untuk Hari Raya sahaja anda berpeluang dapat free gift diatas malah, setiap pembelian barang RM99 keatas postage adalah PERCUMA!! Sangat jimat! 

Berpeluang untuk memiliki Limited Edition Ramadhan Box untuk pembelian atas RM99. Kotak comel ini adalah terhad khas untuk Hari Raya AidilFitri sahaja. Pengumpul kotak Althea jangan lepaskan peluang untuk memiliki kotak comel ini okay!! 


Untuk keterangan lanjut sila layari laman sesawang berikut :


Facebook : 

Website : 

Instagram : 
Tiada ulasan: