Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

J-Bros Western Food Puncak Alam


Assalamualaikum... Hi!

Sejak umur semakin meningkat ni, makin suka pula mencuba menu-menu yang menarik dan kebetulan Fara dengan suami menyukai makanan western. Kalau suami suka lamb dengan beef, Fara pula suka spagetti, burger, mashed potato dan meatball.


Fara tidak melepaskan peluang untuk Mencuba salah satu menu di J-BROS yang terletak di Puncak Alam, Shah Alam iaitu menu Let's Steak Out Talam berharga Rm48 untuk 3-4 pax dewasa Free Air 4 cawan.

Set menu lain juga ade disediakan bergantung pada minat dan jumlah pax yang makan. Nak makan alakat pon ada disediakan.



Ta-daaa... Set menu Lets Steak Talam yang fara order. Ingatkan xboleh habis sebab sesuai untuk makan 3-4 orang rupenye, dapat jua habiskan berdua dengan suami. 

Dalam set Lets Steak Talam ni ada menu spagetti, kentang, coleslaw, grill chicken, lamb chop, roti, dengan sosej. Berbaloi dan sedap.


Facebook page :





2 ulasan:

Sally Samsaiman berkata...

tak nampak banyak pun portion dia...rasanya tak sesuai utk 3-4 org tuu..hehe

Mrs FaRa berkata...

Kenyang2 je makan 2 org... Hehe

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.