Home My Story Travel Review Contest Tutorial

Althea Turn 2 - unboxing birthday box party



Assalamualaikum... Hai!

Saengil chukahamnida Althea.kr 🎈🎂 just turn 2 this year. Baru 2 tahun althea.kr tapi dah jadi website favourite kebanyakkan pengguna kosmetik  atau k-beauty.

Kali ke-3 fara beli barang di althea.kr tidak pernah mengecewakan dengan servis penghantaran yang cepat dan bungkusan kotak yang comel ditutup kemas dan rapi. Setakat ni, fara tidak pernah menerima bungkusan yang rosak,kemek atau keadaan barang yang pecah. Sangat berpuas hati shopping di althea.kr

Unboxing birthday box : 
Kali ni, dapat banyak freegift dari althea.kr macam tak percaya althea punya birthday tapi fara pula yang menerima pelbagai gift darinya.

Boleh dikatakan, koleksi barang makeup yang fara guna merupakan dari althea.kr. Paling suka dengan lipbalm jenama a concept sebab nampak lembut dan  tahan lama bila pakai. 

Antara barang lain :







Dapatkan birthday box dan hadiah lumayan sempena Birthday shout out di Althea.kr


🔹Althea Birthday Sale

🔸Birthday Giveaway (Free Beauty Products for shoppers to add into cart)

🔹Althea Birthday Goodies (Limited Edition Box + DIY Bday Kit + Sample Pack)

🔸FLY ME TO KOREA for TWO!

Contests to win prizes
Terms & conditions apply, more info on www.althea.kr


Althea turn 2 : 

Happy birthday Althea.kr wish you will be a top korean beauty forever! 

Saranghae!! 💋



2 ulasan:

Lea Azleeya berkata...

Haipp haipp.. jom kongsi.. Tak baik pakai sengsorng.. hahaha.. Makin comey la fara pasni.. :)

Jueliza Jamani berkata...

wah.. kak jue pun sampai tak tau nak beli apa dah. hehehe.. kali ni bnyak produk utk muka..