Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Althea Turn 2 - unboxing birthday box party



Assalamualaikum... Hai!

Saengil chukahamnida Althea.kr 🎈🎂 just turn 2 this year. Baru 2 tahun althea.kr tapi dah jadi website favourite kebanyakkan pengguna kosmetik  atau k-beauty.

Kali ke-3 fara beli barang di althea.kr tidak pernah mengecewakan dengan servis penghantaran yang cepat dan bungkusan kotak yang comel ditutup kemas dan rapi. Setakat ni, fara tidak pernah menerima bungkusan yang rosak,kemek atau keadaan barang yang pecah. Sangat berpuas hati shopping di althea.kr

Unboxing birthday box : 
Kali ni, dapat banyak freegift dari althea.kr macam tak percaya althea punya birthday tapi fara pula yang menerima pelbagai gift darinya.

Boleh dikatakan, koleksi barang makeup yang fara guna merupakan dari althea.kr. Paling suka dengan lipbalm jenama a concept sebab nampak lembut dan  tahan lama bila pakai. 

Antara barang lain :







Dapatkan birthday box dan hadiah lumayan sempena Birthday shout out di Althea.kr


🔹Althea Birthday Sale

🔸Birthday Giveaway (Free Beauty Products for shoppers to add into cart)

🔹Althea Birthday Goodies (Limited Edition Box + DIY Bday Kit + Sample Pack)

🔸FLY ME TO KOREA for TWO!

Contests to win prizes
Terms & conditions apply, more info on www.althea.kr


Althea turn 2 : 

Happy birthday Althea.kr wish you will be a top korean beauty forever! 

Saranghae!! 💋



2 ulasan:

Lea Azleeya berkata...

Haipp haipp.. jom kongsi.. Tak baik pakai sengsorng.. hahaha.. Makin comey la fara pasni.. :)

Jueliza Jamani berkata...

wah.. kak jue pun sampai tak tau nak beli apa dah. hehehe.. kali ni bnyak produk utk muka..

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.