Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Facebook Temporarily Locked -HELP!!



Assalamualaikum.. hi!

Secara tiba-tiba petang tadi Facebook account fara ter'logout' sendiri. Bila nak login kembali tup2 account temporarily locked! 

Banyak kali login tak berjaya. Tukar password pon tak berjaya jugak nak bukak facebook. Dengar cerita ramai jugak yang kene macam ni. Betol ke?


Letih tangan dan mata dok cuba betolkan facebook. Ade sesiapa yang terkena macam ni boleh share apa yang perlu dilakukan agar dapat kembalikan facebook seperti biasa?

Mohon bantuan :')




Tiada ulasan:

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.