Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Homestay Kontena Rindu Alam Benut, Johor



Assalamualaikum.. hi

Menginap di rumah kontena di benut,johor merupakan pengalaman pertama buat fara dan keluarga. Last minit cari rumah sewa akhirnya jumpa juga dengan harga yang mampu milik.

Reaksi pertama masa masuk dalam bilik kontena ni agak kagum kerana bilik bersih dan kemas. Segala kelengkapan juga disediakan dan kelengkapan disini semua baru. Rasa seperti dalam rumah sendiri. Sesuai untuk 2 dewasa dan 1 atau 2 kanak-kanak.

Ruang tidur 




Ruang makan 





Bilik air 


Ruang santai



Kemudahan yang disediakan disini seperti :

Air-corn
Televisyen
Peti sejuk kecil
Tuala mandi
Selimut
Air 3in1+mineral
Iron
Air filter

Ruang dalam kontena sangat limit sesuai untuk beristirehat sahaja. Ade sedikit komen disini, untuk pengubahbaikan diharap pihak Rindu Alam kontena menambah baik lagi seperti sinki dan penyangkut tuala mandi. 



Lokasi homestay kontena Rindu Alam ini terletak di sg. Pinggan, Benut Pontian Johor

1 malam RM100
Hubungi : 






4 ulasan:

julia jamaludin berkata...

Eh, kampung kita ni..cane boleh tak tau ni. Hehe..tq sis atas info

Lea Azleeya berkata...

Menarik jugak ni fara.,. Tapi ok ke dengan harga RM100 tu utk semalam?

Mrs FaRa berkata...

Hehe.. yeke.. kalau tahu boleh singgah rumah sis....

Mrs FaRa berkata...

Bg fara okay sebab semua kelengkapan baru dan selesa.. cuma tkde sinki agak susah nak basuh botol susu... Pastu sedikit bising sebb betol2 berhampiran jalan raya

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.