Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

PAPPA DELIVERY | Servis Penghantaran Makanan Dalam Talian yang Pantas |
Pappa Delivery Menawarkan Penghantaran Yang Cepat dan Sedap

Tempahan makanan dalam talian kini menjadi trend di seluruh dunia. PappaDelivery juga turut menawarkan khidmat makanan dalam talian untuk memastikan pelanggannya mendapat kepuasan dalam setiap menunya.

Pappa Delivery merupakan makanan berkualiti restoran yang menawarkan penghantaran terus ke depan pintu rumah dimana sahaja anda berada. Jika anda terlalu sibuk dengan urusan kerja di pejabat buat pesanan terus melalui website Pappa Delivery dan ia akan menghantar terus ke tempat anda.

Keistimewaan Pappa Delivery kepada anda :

🔹Bila kesuntukkan masa untuk memasak dirumah, PappaDelivery boleh menghantar makanan idaman anda seperti western atau tradisional terus dirumah

🔸Cuaca tidak mengizinkan anda keluar makan? PappaDelivery sentiasa menghantar makanan tidak kira cuaca hujan atau panas.

🔹Tiada masa untuk keluar makan ketika bekerja? PappaDelivery akan menghantar makanan terus ke tempat kerja anda

🔸Dengan perkhidmatan penghantaran makanan PappaDelivery, anda boleh mendapatkan hidangan yang sempurna untuk banyak tempahan

🔸Pappa Delivery menjanjikan untuk tiba dalam masa sejam selepas pengesahan pesanan, dengan penghantaran terakhir berlaku pada pukul 9 malam hingga 10 malam. Pilihan Pra-Pesanan juga boleh didapati sehingga 7 hari lebih awal.

Satu lagi kemudahan ialah anda tidak perlu bercakap dengan seseorang apabila anda memesan makanan dalam talian. Hanya log masuk ke laman web PappaDelivery, cari lokasi anda, lihat menu, letakkan pesanan anda, dan tunggu makanan disampaikan. Segalanya dihujung jari.

Untuk memudahkan setiap pelanggan membuat tempahan dalam talian, Pappa Delivery menawarkan menu dari 6 jenis kategori bagi memudahkan pemilihan.

Harga dan servis penghantaran juga sangat murah dan berbaloi.

Antara menu tersebut :

Kategori Nasi : Kategori Mi :

Kategori Roti : 
Kategori makanan Ringan : Cara membuat tempahan di Pappa Delivery 

Pilih dari enam kategori :

Nasi
Hidangan Barat
Mi
Makanan ringan
Roti bakar
Minuman

Sebagai contoh, jika anda ingin makan makanan jenis nasi dalam menu PappaDelivery, segala senarai klasik seperti Nasi Lemak dengan Ayam Kari, Manis dan Spicy Sotong, akan muncul di situ dan pilihan lain seperti vegetarian (ditandakan dengan simbol daun hijau).

Kawasan Penghantaran Pappa Delivery : 

🔹Ampang 
🔸Jalan Ipoh / Sentul 
🔹Setapak 
🔸Sri Petaling / Bukit Jalil 
🔹Kepong / Jinjang 
🔸Bangsar 
🔹Ara Damansara 
🔸Kota Damansara 
🔹Batu Caves 
🔸Gombak 
🔹Selayang 
🔸Damansara 
🔹Petaling Jaya 
🔸Bandar Utama 
🔹Sg. Buloh 
🔸Cheras

ESHOP 

1) PAPPARICH COFFEE 

Hidangan asli Malaysia tidak akan lengkap tanpa secawan kopi. Kopi PappaRich kini boleh dinikmati di PappaDelivery dan anda boleh menikmati keenakan rasa kopi yang lazat setiap hari.

Selain makanan PappaRich, pelanggan kini boleh membeli kopi segera PappaRich dari PappaDelivery. Pappa Delivery  menawarkan Penghantaran Percuma ke Malaysia Barat untuk pesanan kopi.

2) CAT & THE FIDDLE CHEESECAKE 

Cat & the Fiddle adalah kedai cheesecake pakar dalam talian yang pertama di Singapura oleh Chef Daniel Tay, nama terkenal dalam pencuci mulut mewah Singapura, dan kini di Kuala Lumpur!

PappaDelivery turut menyediakan menu ini dan penghantaran adalah percuma di sekitar Lembah Klang.

Harga penghantaran minimum ialah RM15 termasuk Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST). Kos penghantaran adalah RM5 setiap pesanan.

Pappa Delivery sedang menjalankan promosi di mana pelanggan boleh menikmati penghantaran percuma dengan pesanan minimum RM30 dan ke atas.

PappaDelivery Halal disahkan kepada piawaian tertinggi oleh Jabatan Pembangunan Islam Malaysia (JAKIM).

Setiap bahan dari PappaRich adalah makanan yang sihat dan segar yang memenuhi apa sahaja yang anda inginkan. PappaDelivery mempunyai menu yang luas yang tidak akan mengecewakan.


Website :
https://pappadelivery.my


3 ulasan:

Lea Azleeya berkata...

Perghhh sedapnyeee.. Semua sedap tgk gambar..

Normi Nieza berkata...

sdapnya..:)

Siti Yang Menaip berkata...

bestnya.. skarang semua hujung jari ^^