Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Serlahkan kecantikan mata bersama Contact lens Barbie Eyesland


Assalamualaikum... Hi!

Contact lens dari barbieeyesland.my memudahkan fara untuk mencari pelbagai jenis lens, saiz, dan power lens pada 1 tempat. Kalau dulu agak sukar nak dapatkan contact lens sebab banyak yang out of stok atau ditipu peniaga, sekarang fara hanya perlu pergi ke website tersebut dan pilih apa sahaja  lens yang fara gemar.

Penghantaran dari barbieeyesland juga sangat pantas didatangi dengan kotak bungkusan yang selamat dan kemas. Setiap lens yang fara beli diberi percuma tempat simpanan lens yang bentuknya diberi secara random.
Top seller contact lens barbieeyesland.my
3 lens diatas yang fara beli di barbieeyesland.my. Rambang mata masa nak buat pemilihan lens. Kesemuanya sangat cantik dan berbeza dari selalu yang fara pakai. Fara suka lens jenis terang sebab bila photoshoot bentuk mata lebih nampak jelas dan terserlah.


Oh ye, di Barbie Eyesland, setiap produk yang dijual adalah 100% asli disamping perkhidmatan berkualiti tinggi dan barangan asal adalah keutamaan barbieeyesland.

Contoh fara pakai jenis  OH MY HONEY GREY


Harga yang rendah dengan banyak tawaran hebat untuk setiap pelanggannya. Hanya RM25 sahaja dan kos penghantaran adalah percuma di seluruh Malaysia dan juga Singapura


Website:


Facebook Page:
Instagram:

Wechat/Whatsapp:
011-333330102 ulasan:

Lea Azleeya berkata...

opsssss cantik sangat...!!

Normi Nieza berkata...

cantik..:)