Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 - Menjaga kulitku selalu


Assalamualaikum.. hi beauty lover! 

Sooo excited nak share produk dari Natta Cosme iaitu klairs, yang merupakan sejenis BB cream yang ringan bila dipakai. Specialnya Klairs BB cream ni, hanya pakai sedikit sahaja ianya terus menutup segala pori, jerawat dimuka dan menjadikan kulit tampak semulajadi dan sihat. 

Jika anda ada masalah kulit kering atau sensitif juga sesuai menggunakan Klairs BB cream. Ianya selamat digunakan pada kulit sensitif tanpa kesan sampingan. 


Fara cuba pakai dari tengah hari hingga ke petang untuk lihat keberkesanan klair BB cream ni terbukti tidak bercapuk dan muka tetap nampak glowing. Ianya juga melindungi kulit dari sinaran matahari. 

Boleh dikatakan Klairs BB cream ni sentiasa kawal kulit muka dari berminyak, jerawat, melindungi dari sinaran matahari yang berlebihan, dan juga ianya memutihkan muka!



Soo in love with this klairs bb cream! 💋
foundation/bb cream yang paling ringan didunia! Hehe

Untuk sebarang pembelian sila layari laman sesawang dibawah :

Natta Cosme :





1 ulasan:

Farah Dafri berkata...

awak kulit mmg dah flawless, pakai bb cream je pun dah ckup. kite ni bb cream je x ckup, xleh nk cover flaws. sobs!

terpaksa juga pakai foundation yg full coverage takpun kena cover spot dgn concealer

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di mrs.fara92@gmail.com [PENAFIAN] www.mrsfara.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.