Assalamualaikum.. hai! Selalu nampak roti 7Days ni kat TV kan? Alang-alang pergi belanja dapur kemarin fara beli satu untuk rasa. ...

Sarapan Roti 7Days Croissant with chocolate cream filling

/
4 Comments


Assalamualaikum.. hai!

Selalu nampak roti 7Days ni kat TV kan? Alang-alang pergi belanja dapur kemarin fara beli satu untuk rasa. 


Bila sebut roti Croissant, teringat pula ada satu game cafe yang fara selalu main ade menu roti croissant. Hot selling dalam menu cafe tu. Kebetulan ada dalam realiti so wajiblah cuba satu kan. Hehe.


Chocolate filling die agak sedikit tak puas makan kalau diperbanyakkan lagi mesti lagi sedap! Oh ye, rasa chocolate die macam rasa coki-coki. Rasa rotinya pula lembut. Memang sedap dan berbaloi dimakan. Menyesal pulak beli satu tak cukup. Sesuailah buat makan breakfast isi perut sebelum buat kerja rumah dan tunggu masak lunch. 

Harga pon takde lah mahal sangat. Rm1.30 sahaja harga pasaran. Fara beli di giant. Pasaraya lain tak sure ada ke tidak. Nanti nak beli lagi buat stok. Haha. 

Korang dah rasa? Cubalah.... Sedap... 😉









You may also like

4 ulasan:

AziRahmanDot Com berkata...

Sedap tu

anajingga berkata...

Hai Mommy Aimi,

Baru kak ana dapat singgah dan follow fara kat sini, busy sesangat kengkononnya kan... hari tu abah kak ana dtg rumah, beriya suh belikan roti ni sebab dia tengok iklan tv nampak sedap sangat katanya hihi :)

Zaleha Abdul Salam berkata...

Belum pernah rasa lagi yang ni. kt AEON cam xde jumpa lak. Ok sgt tu RM1.30 je


Ada risiko anemia ketika hamil? Vitamin Tingkatkan Hb ini boleh membantu ikhtiar anda

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

Sedap.. dan murah .
Ccl new followers kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.