Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Tempahan/Servis Jahitan Pukal Murah di Selangor

Assalamualaikum...

Safraa Tailor menyediakan perkhidmatan menjahit secara pukal khusus untuk anda dan usahawan-usahawan pakaian serta tudung yang ingin mengeluarkan pakaian di atas jenama sendiri.

Pernah tak anda menghadapi kesukaran untuk mendapatkan khidmat tukang jahit yang berkemahiran untuk menghasilkan hasil jahitan yang berkualiti tinggi?


Perkhidmatan Menjahit Tudung & Baju Secara Pukal. 

Disitulah kemahiran dari servis Safraa' Tailor bukan sahaja mampu menghasilkan hasil kerja yang berkualiti dan bagus malah, membantu anda fokus pada jualan dan selebihnya seperti jahitan mereka akan uruskan.


Mesin Jahit berkualiti untuk kekemasan jahitan

Safraa Tailor sanggup melabur dengan banyak bagi memiliki mesin-mesin jahit ini kerana kebolehan mesin jahit tersebut dapat menghasilkan jahitan yang berkualiti tinggi lagi terbaik.


Kelebihan jahitan pukal berbanding borong

Anda mempunyai kelebihan berbanding peniaga-peniaga pakaian lain di mana anda boleh menempah produk pakaian anda mengikut kehendak dan citarasa permintaan pelanggan anda. Dalam kata yang lain, anda boleh buat custom-made dalam kuantiti yang lebih banyak dan pantas!

Berbeza jika anda beli daripada pemborong, anda 'terpaksa' ikut pattern yang mereka sediakan. Jika anda yang berpengalaman, tentunya anda akan tahu dengan tren fesyen sebenar kehendak pelanggan tetap anda.




Kelebihan servis jahitan pukal di Safraa' Tailor

➡ Produksi di kedai mereka berjalan pada pagi hinggalah ke malam bagi memenuhi permintaan 'macam goreng pisang panas!' daripada para pelanggan kami yang terdiri daripada usahawan pakaian seperti anda.

➡ Mengikut rekod safraa'Tailor, mereka banyak menerima tempahan jahit pukal jenis-jenis pakaian seperti tudung, shawl, halfmoon, jubah, telekung, baju kurung, baju wanita bersaiz besar serta baju nursing (ibu menyusu).

➡ Dari situ anda sendiri boleh lihat inilah dia hot niche dalam perniagaan pakaian yang saya pasti tentunya anda sendiri pun inginkannya. Inilah potensi produk-produk pakaian yang boleh berikan 'wang besar' untuk anda!

➡ Berapa minimum helai yang kami terima untuk tempahan? Inilah salah-satu soalan 'panas' sering ditanya. Baiklah begini ... Minimum Order Quantity (MOQ) yang Safraa'Tailor terima bagi tempahan tudung adalah sekodi yang bersamaan dengan 30 helai. Bagi pakaian jenis baju kurung, top, skirt, jubah dan pelbagai lagi yang seangkatan dengannya pula adalah juga 30 helai Minimum Quantity Order yang kami terima.

➡ Bagi ke semua jenis tudung dan pakaian ini, dari segi pola iaitu pattern rekabentuk & saiz perlulah sama. Dari segi warna dan material jenis kain pula boleh campur-campur tiada masalah.





Kepuasan Pelanggan Keutamaan kami

Safraa' Tailor turut menekankan pelaksanaan prosedur operasi standard (SOP) dalam setiap tempahan yang diterima bagi menjamin kepuasan pelanggan pada paras maksimum. Pekerja jahitan juga akan dibahagikan kepada beberapa kumpulan yang mempunyai tugas berasingan seperti memotong kain, menjahit tepi, jahitan penuh pakaian, menyeterika serta membungkus pakaian yang siap dijahit.


Tempat/Lokasi kedai Jahit Pukal Safraa' Tailor :

Alamat
no 8-2, jalan klang sentral 11/ku5
klang central
41050 klang selangor



Saffraa' Trailor Mahir dalam pemotongan dan jahitan pakaian baju wanita seperti Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Pahang, Baju Kurung Moden, Baju Kurung Riau, Blause, Jubah,tudung, khimar dan lain-lain.

Kedai Jahit Saffraa' Tailor yang terletak di Klang Sentral semakin mendapat nama dan tempat dalam masyarakat kerana hasil jahitannya begitu kemas, teliti, dan yang paling penting murah mengikut budget anda. 

"Pengalaman adalah faktor safra' Tailor dapat bertahan di dalam industri ini"


PERHATIAN!!

Bagi yang ingin membuat tempahan atau pertanyaan harga baju sila hubungi atau Whatsapp terus :



Tel : 012 7713753 (Mastura Abdullah)


Tel : 011 14215554 (Mila Ramli)

Tel : 011 1258 2328 (Rohaya)



Atau ikuti TEAM SAFFRAA' TAILOR di Laman sesawang di bawah : 

Instagram :

Facebook :



4 ulasan:

aswaleyla berkata...

boleh save ni. kot nnti nk berbisnes

adianiez AIDA berkata...

bagus :)
utk yg bercadang-cadang nak bisnes, memang bagus.

Fadzi Razak berkata...

Ni kalau nak buat bisnes tudung ni, boleh la tempah dekat dieorang kan

Mrs FaRa berkata...

Segala jahitan pukal boleh