kebaikan dan fungsi Vitamin Berocca

5/19/2018 Fara Lumière 0 Comments




Antara kebaikan dan fungsi Vitamin Berocca adalah:

1. Boost stamina by boosting energy release

2. Meningkatkan konsentrasi dan mental performance.

3. Mengurangkan keletihan dan kelesuan (tiredness and fatigue).

Ada yang nasihat kata tak perlu supplement2 ni sebab cukup dah apa kita makan. Tapi percayalah, bila anda jenis yang kerja menggunakan physical, atau anda seorang pelajar yang banyak memerlukan otak untuk berfikir, anda akan mendapat manfaat dari pengambilan supplement.

By the way, BEROCCA ni kalau anda tanya saya  akan advice untuk ambil bila anda memerlukan je. Tak perlu ambil hari-hari

Macam Tun M, hari-hari dia memang hectic dan dia perlukan something untuk boost tenaga dia sepanjang hari. So, patutlah dia ambil setiap hari.

Macam saya, akan amik bila perlukan tenaga extra atau perlu menghadiri long meeting or long drive yang memerlukan mental concentration and sharpness, ambillah sebiji Berocca ni. Insya Allah, dengan izin Allah it will help your day.

So kalau nak beli Berocca tapi tiba-tiba habis stok, korang boleh beli brand lain seperti

Surbex Zinc atau Redoxon






0 KOmen: