Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

kebaikan dan fungsi Vitamin Berocca




Antara kebaikan dan fungsi Vitamin Berocca adalah:

1. Boost stamina by boosting energy release

2. Meningkatkan konsentrasi dan mental performance.

3. Mengurangkan keletihan dan kelesuan (tiredness and fatigue).

Ada yang nasihat kata tak perlu supplement2 ni sebab cukup dah apa kita makan. Tapi percayalah, bila anda jenis yang kerja menggunakan physical, atau anda seorang pelajar yang banyak memerlukan otak untuk berfikir, anda akan mendapat manfaat dari pengambilan supplement.

By the way, BEROCCA ni kalau anda tanya saya sebagai seorang ahli farmasi, saya akan advice untuk ambil bila anda memerlukan je. Tak perlu ambil hari2.

Macam Tun M, hari2 dia memang hectic dan dia perlukan something untuk boost tenaga dia sepanjang hari. So, patutlah dia ambil setiap hari.

Macam saya, saya ambil bila saya kena pergi outstation yang memerlukan saya drive 4-5jam straight. So, jika anda tahu yang haritu anda akan perlukan tenaga extra atau perlu menghadiri long meeting or long lectures yang memerlukan mental concentration and sharpness, ambillah sebiji Berocca ni. Insya Allah, dengan izin Allah it will help your day.

Berocca ni ada je few alternative dia. Surbex Zinc dan Redoxon pun antara yang bagus juga. So, kalau anda cari Berocca sekarang kat farmasi, and Berocca out of stock (maklumlah, bila benda dah viral, memang sentiasa habis), boleh je beli Redoxon atau Surbex Zinc. Biasanya orang nak yang sama jugak! hahahah...

Berocca > Surbex Zinc > Redoxon





3 ulasan:

Shafyqah Azry berkata...

nak kena pi cari jugak ni sbb selalu letih tapi tah tah out of stock haha

Adam Safuan berkata...

Saya singgah sini sbb tun M jr 😀😀😀

Nor Zila Kamarudin berkata...

Preggy women boleh ambik x vit ni?