Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

TERBARU! Dashing Deodoran+Perfumes Wangian Kekal Segar Dan Tahan Lama


Memulakan hari dengan wangian yang hebat dan sentiasa segar sepanjang hari adalah penting bagi setiap lelaki agar dapat mengharungi cabaran dan aktiviti harian dengan penuh yakin. Oleh itu, menggunakan minyak wangi badan supaya berbau harum dan deodoran agar kekal segar dan menghindar bau badan sudah menjadi satu kemestian buat si jejaka.


Pertama Di Malaysia! Dashing Deodoran+Perfumes (2 dalam 1)


Menggunakan dua produk bagi memastikan mereka tampil berbau hebat dan segar sebenarnya amat mencabar! Mengapa? Adalah mustahil untuk mencari minyak wangi yang harumannya sepadan atau boleh digabung dengan haruman dari semburan deodoran yang bertujuan untuk mengatasi masalah bau badan sahaja. Pastinya lebih bagus kalau mempunyai semuanya dalam satu! Ringkas, mudah, dan cepat, itulah mantra seorang lelaki.

Sebagai peneraju dalam pasaran kelengkapan penjagaan diri lelaki. DASHING memahami sepenuhnya keperluan lelaki dan untuk memberikan penyelesaian muktamad, DASHING melancarkan Semburan Badan DEO + PERFUME! Pertama dari DASHING, satu produk untuk tampil berbau hebat dan segar sepanjang hari.

Perlindungan 24jam! Bau Tahan Lama Sepanjang Hari


Produk DASHING DEO + PERFUME BODY SPRAY yang baru dilancarkan ini menggabungkan kedua-dua manfaat deodoran dan minyak wangi dalam SATU botol! Dirumus dengan wangian DASHING Eau De Toilette, ia memberikan haruman maskulin tahan lama untuk memastikan si lelaki berbau hebat sepanjang hari. Dengan agen anti-bau dan anti-bakteria, DEO + PERFUME baharu ini berkesan memberikan perlindungan 24 jam terhadap bau badan.

satu botol mampu bertahan sehingga 5 BULAN!


Semburan deodoran biasa hanya boleh bertahan dalam 2 ke 3 minggu, manakala DASHING DEO + PERFUME baharu ini berada dalam liga tersendiri. Formulanya adalah 100% deodoran. Ia amat menjimatkan dan dapat bertahan lama kerana satu botol boleh meyembur sehingga 880 semburan, oleh itu tahan sehingga 146 hari! Ini bermakna satu botol mampu bertahan sehingga 5 BULAN!

DASHING DEO +PERFUME BODY SPRAY bersaiz 120ml


Kaum lelaki kini boleh menikmati semua manfaat DASHING DEO +PERFUME BODY
SPRAY yang datang dalam pek bersaiz 120ml. Dengan reka bentuk ringkas dan menawan, pastinya mudah untuk di bawa kemana sahaja anda pergi

4 pilihan DASHING DEO + PERFUME BODY SRAY kini hadir dalam variasai:

1) HATTRICK


Jaringan kemenangan lelaki DASHING. Wangian Hattrick sememangnya memberikan semangat untuk terus mara ke jaringan gol. Hattrick terhasil dari percikan gabungan haruman unik epal dan kesegaran sitrus, bersulamkan nota bunga dan calitan amber.

2) ULTIMATE KICK


Inilah wangian sebenar sang juara. Ultimate Kick menyerlahkan personaliti sofistikated dari dalam diri dan kehidupan seorang lelaki moden. Wangian Ultimate Kick menampilkan haruman musim panas dengan gabungan lemon, diperhebat dengan kesegaran buah pelaga dan diadun dengan nota asas dari vanilla dan musky.

3) SPEED


Buat lelaki yang sentiasa bersedia untuk menghadapi cabaran dengan bauan segar dan bersemangat. Aroma klasik fougere dengan wangian kontemporari nota buah-buahan dan diperhebat dengan lapisan nota musky.

4) HITMAN


Hitman direka khusus buat lelaki aktif dan sporty yang sentiasa bersedia ke mana sahaja. Di dahului dengan aroma kesegaran Citrus dan Ice Cucumber. Diikuti dengan nota Sichuan pepper dan Lavender berserta dengan Patchouli dan Gaiac Wood, menjadikan wangian daya tarikan yang semestinya meningkatkan keyakinan setiap lelaki aktif.

Untuk maklumat lanjut berkenaan DASHING sila layari laman 


DASHING DEO + BODY SPRAY hadir dalam botol semburan pam bersaiz 120ml pada RM12.20. Produk ini boleh didapati di seluruh negara termasuk pasaraya utama, pasaraya hyper serta platform belian atas talian. 

Facebook DASHING di, https://www.facebook.com/Dashing.MY/ dan 

Bau Badan Hilang Dengan Mudah Dan Berkesan Dengan Smelly No More

Bau badan yang disebabkan oleh peluh bukanlah perkara biasa terutama sekali pada bahagian ketiak. Kita perlu atasi masalah bau ketiak dengan segera supaya badan kita sentiasa terasa segar. Juga sebagai satu inisiatif untuk mencegah orang sekeliling dari merasa tidak selesa dengan kehadiran bau badan kita. Apabila melakukan aktiviti harian yang aktif, ditambah pula dengan cuaca panas terik. Agak mustahil bagi kita untuk tidak berpeluh dengan banyak. Sudah tentu kita akan risau dengan bau badan yang bakal muncul terutama sekali di bahagian ketiak.


Bau Badan Hilang Dengan Mudah Dan Berkesan Dengan Smelly No More


SMELLY NO MORE adalah sejenis deodorant yang natural. Maksud deodorant natural ini adalah tidak mempunyai bahan kimia tambahan seperti alkohol dan sebagainya. Ia dihasilkan dari garam mineral semulajadi yang mana sifatnya tidak berbau dan tidak melekit/berminyak. Penggunaan deodorant ini boleh menghalang penghasilan peluh berlebihan di samping mencegah pembentukan bakteria pada badan yang menjadi penyebab bau badan tidak menyenangkan.

Smelly No More  Boleh Digunakan Pada Bahagian Anggota Tubuh Lain Yang Berpeluh


Untuk pengetahuan anda, deodorant jenis ini sebenarnya 300% lebih berkesan dari deodorant biasa yang terdapat di pasaran. Ia bukan sahaja sesuai digunakan pada bahagian ketiak, malah amat sesuai digunakan pada bahagian anggota badan lain yang mudah berpeluh. Antara bahagian tubuh badan yang mudah berpeluh adalah seperti leher, kaki dan juga kawasan belakang lutut.

Smelly No More Tidak Melekit Dan Tidak Meninggalkan Kesan Pada Pakaian

Image result for smelly no more

Smelly No More tidak mengandungi alkohol dan wangian. Penggunaannya tidak melekit/basah, juga tidak akan meninggalkan kesan pada pakaian. Antara kelebihan penting Smelly No More, ia tidak akan menggelapkan kulit malah ia selamat digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Smelly No More 120g Boleh Pakai Sampai 1 Tahun!


Penggunaan Smelly No More 120g ini mampu bertahan sekurang-kurangnya 1 tahun hanya pada harga pasaran RM24.90, sememangnya dapat menjimatkan wang anda.

Cara Pakai Smelly No More


Hanya perlu basahkan sedikit pada hujung kristal dan sapukan dengan rata pada bahagian yang mudah berpeluh atau berbau. Sesuai digunakan pada ketiak, leher, kaki, kawasan belakang lutut ataupun mana-mana bahagian tubuh anda yang mudah berbau.

Beli Smelly No More Di Mana?

Watson
Harga : RM24.90

Kelebihan Hada Labo Hydrating Premium Whitening Lotion

Hada Labo Hydrating Premium Lotion adalah produk yang anda perlukan untuk regimen penjagaan kulit harian anda


Hada Labo Hydrating Premium Whitening Lotion Memberikan Kelembapan Maksimum Pada Wajah

Hada Labo terkenal dengan ramuan terbaik mereka iaitu Hyaluronic Acid, kini memperkenalkan Hydrating Premium Lotion baharu yang dipertingkatkan dengan 5 jenis Hyaluronic Acid (HA) untuk membekalkan kelembapan maksimum bagi kulit yang jelas lembap, licin dan halus.


Hydrating Premium Lotion juga diperkayakan dengan ramuan Alga yang berasal dari sacran untuk meningkatkan pemeliharaan dan pembekalan kelembapan pada kulit untuk memastikan kulit terhidrat secara berterusan. Hydrating Premium Lotion ini mempunyai tekstur yang lebih pekat seperti esen untuk memberikan kelembapan yang tinggi kepada kulit agar ia kekal lembap sepanjang masa.

Kelebihan Lain Hada Labo Hydrating Premium Whitening Lotion

  • Anti dark spots
  • Anti redness
  • Anti dullness
Hada Labo Hydrating Premium Lotion adalah PH seimbang, bebas alkohol, pewangi, pewarna dan minyak mineral dan oleh itu sesuai untuk semua jenis kulit.

Beli Hada Labo Hydrating Premium Whitening Lotion di

Boleh dapatkan rangkaian produk Hado Labo di Watson, Guardian, Tesco dan Giant






Deodorant Vaseline Ultra Whitening Cerah Dalam Masa 3 Hari!

Assalamualaikum.. hai korang...

Pernah nampak iklan terbaru deodorant Vasline? Betul ke ketiak boleh putih dan cerah lepas guna? Mesti nak tahu kan?


Deodorant Vaseline mempunyai tesktur yang ringan dan mudah diserap


Deodorant Vaseline yang dicipta dengan tekstur yang ringan memudahkan ia diserap dengan cepat. Formulanya yang unik membolehkan ia kering dengan pantas, menjimatkan lagi waktu pabila bersiap di pagi hari.

Deodorant Vaseline Merawat Masalah bawah lengan disamping mencerahkan


Vaseline Deodorant Dry Serum adalah satu-satunya yang anda perlukan untuk merawat masalah kulit bawah lengan. Jika anda mencari solusi untuk mencerahkan kulit bawah lengan, sudah pastinya Dry Serum jawapannya kerana ia dicipta dengan Collagen dan Vitamin B3 – kedua-duanya adalah bahan serbaguna mencerahkan! Ia mampu mencapai ke 20 lapisan kulit untuk merawat masalah tona kulit tidak sekata sementara menyegar dan memulih tekstur kulit – sesuai untuk yang gemar bercukur!

Malu ketiak hitam? Rawat masalah ketiak hitam dengan Deodorant Vaseline Ultra Whitening

Selain bahagian kulit yang kelihatan, kulit bawah lengan juga perlu dijaga! Kalau ada antara korang malu dengan tona kulit gelap dan merekah di bawah lengan, Vaseline kini memperkenalkan Vaseline deodorant dry serum Ultra whitening.


Vaseline deodorant dry serum Ultra whitening mengandungi Collagen Booster dan Vitamin B3. Ia dibuktikan secara klinikal mampu memulihkan sehingga 20 lapisan kulit bawah lengan bagi memberikan kulit bawah lengan lebih putih seperti yang diidamkan!

Pertama kali guna Deodorant Vaseline terus cerah bawah ketiak


Formula hebat yang digunakan Vaseline dalam pembuatan Vaseline deodorant dry serum Ultra whitening ini membolehkan ia memutihkan kulit bawah lengan sejak penggunaan pertama, menyerap dan kering secara pantas, tidak melekit serta melindungi kulit daripada bau tidak menyenangkan sehingga 48 jam!

Boleh beli Deodorant Vaseline di Guardian atau Watson Berhampiran

Boleh didapati dalam bentuk tiub, Vaseline deodorant dry serum Ultra whitening mudah dibawa ke mana-mana kerana saiznya yang kecil. Dapatkan deodorant vaseline di watson atau guardian berhampiran anda. Tesco dan giant pun ada jual ok!


Katakan selamat tinggal kepada masalah kulit bawah lengan yang gelap, kering dan berbau!





Servis Penghantaran Bunga/ Surprise Delivery Di Kuala Lumpur | LAURA HANA Florist Malaysia

Perkhidmatan penghantaran pelbagai rupa seperti bunga, kek, coklat, atau sekadar kad ucapan malah belon didapati lebih popular di Instagram dan Facebook sejak tahun lalu. Adakah anda sedang mencari Perkhidmatan penghantaran bunga atau Surprise Delivery di Kuala Lumpur dan Lembah Klang? Apa kata gunakan perkhidmatan dari LAURA HANA Florist Malaysia


LAURA HANA Florist Malaysia  Pakar Gubahan Dan Surprise Delivery Bunga Di Kuala Lumpur Dan Ampang


LAURA HANA Florist Malaysia dikenali sebagai krew yang mempunyai kepakaran, kecekapan atau kemahiran yang diperlukan dalam bidang menyediakan, dan penghantaran gift bouquet mengikut Budget Anda ( Jambangan Bunga / Coklat / Hadiah / Hamper) yang paling mesra pelanggan dan profesional untuk membeli jambangan bunga coklat. 

5 SEBAB Kenapa Anda Perlu Cuba Perkhidmatan Dari LAURA HANA Florist Malaysia 

1. Penghantaran Bunga/ Surprise Delivery Sekitar Kuala Lumpur Dan Lembah Klang

Image may contain: 2 people, people smiling

LAURA HANA Florist Malaysia bukan sekadar mencipta gubahan bunga yang cantik menggunakan bunga-bunga Malaysia, mereka juga boleh dipercayai akan menghantarkan pesanan anda tepat pada masanya.

2. Pernah Terlibat Dalam Props Drama TV Popular

masih ingat episod ini? itulah props yang digunakan -Arjuna cinta keisha

Selain daripada penghantaran bunga yang pantas, LAURA HANA Florist Malaysia pernah terlibat dalam props Drama TV popular iaitu drama bersiri tajuknya arjuna cinta keisha

3. Gubahan Bunga Yang Menarik Dan Segar

Image may contain: flower

LAURA HANA Florist Malaysia akan memastikan pesanan dibuat pada hari yang dipilih pelanggan bagi memastikan bentuk dan kesegaran maksimum bunga dapat dikekalkan. Gubahan bunga yang moden dengan sentuhan pedesaan menggunakan pembalut burlap atau bekas yang dibalut dengan tali untuk bunga-bunga mekar pasti membuatkan pasangan anda gembira menerima surprise tersebut

4. Membuat Gubahan Bunga Mengikut Bajet Dan Citarasa Pelanggan

Gubahan bunga di LAURA HANA Florist Malaysia menggunakan lebih banyak daun kehijauan untuk membawa rasa pedesaan yang berkualiti. LAURA HANA Florist Malaysia memang mencipta koleksi bunga yang di luar dugaan dan kreatif. Inilah kelebihan LAURA HANA Florist Malaysia yang mengagumkan untuk mendapat sambutan yang baik di pasaran bunga KL.

No photo description available.

Selain itu, LAURA HANA Florist Malaysia juga mengalu-alukan pesanan untuk gubahan bunga yang spesifik untuk keperluan anda. Sekiranya anda memerlukan warna tertentu sebagai tema atau hendak menggunakan bunga kegemaran anda sebagai bunga tumpuan, biarkan mereka tahu dan mereka akan mencipta gubahan bunga yang unik untuk anda. Sekiranya anda kesuntukan masa dan hanya mahu memesan dari galeri mereka, bunga-bunga mereka yang tersedia dalam kotak topi juga amat bergaya.

5. Lebih 300 Design Bunga ada di LAURA HANA Florist Malaysia


Pilih antara jambak bunga biasa atau mewah dan mereka akan buat kerja seterusnya. Jambak bunga biasa bermula dari MYR 50 manakala gubahan bunga mewah bermula dari MYR 89. Jangan terlampau memikirkannya, biarkan kepakaran mereka mengagumkan anda! Penghantaran bunga KL pada hari yang sama. Boleh lihat design lain di fb page LAURA HANA Florist Malaysia

Lihat Pelanggan Yang Pernah Menggunakan Perkhidmatan Dari LAURA HANA Florist Malaysia :

Image may contain: 1 person, smiling, flower

Image may contain: 1 person, smiling, standing and flower

Image may contain: 1 person, smiling, standing and flower

Jom Surprise kan Pasangan Anda Hari Ini!


Untuk Tempahan Servis Delivery Atau Harga Boleh Terus Ke :

Klik harga penuh dan 300 ++ design lain:
.
Boleh wasap terus kat link ni untuk order:





8 Hikmah Apabila Diuji


Image result for stress muslimah

1. Allah Tingkatkan Darjat Dan Keimanan Kita
ada orang apabila ditimpa masalah, mereka semakin jauh dari Allah SWT kerana kufur. Ada pula orang, setiap ujian yang datang akan mendekatkan lagi diri dan pergantungan kepada Allah SWT. Hendaklah kita yakin bahawa tidak akan berlaku musibah itu kecuali dengan kehendak Yang Maha Pencipta

2. Sebagai Penghapus Dosa
Dalam hidup ini tiada siapa yang tidak melakukan dosa sama ada dosa-dosa kecil atau besar. Oleh itu Allah SWT turunkan sedikit ujian dan dugaan bagi menguji sejauh mana kita sanggup menerimanya. Sekiranya kita bersyukur maka Allah SWT hapuskan dosa-dosa kita itu

3. Allah SWT Tarik Sedikit Nikmat Untuk Diberikan Nikmat Yang Besar
Ada ketikanya Allah SWT berikan kita ujian dan menarik nikmat yang telah diberikannya kepada kita selama ini bagi melihat dan menguji kesabaran kita sebagai hamba. Sekiranya kita sabar dan redha maka Allah SWT akan tambah dengan nikmatnya yang berlipat kali ganda lagi

4. Allah SWT Berikan Satu Musibah Bagi Menghindarkan Musibah Yang Lebih Besar
Ada ketikanya Allah SWT berikan satu musibah kecil berlaku ke atas kita kerana menghalang satu musibah yang lebih besar

Image result for muslim prayer

5. Memberikan Kesedaran Kepada Kita
Jika manusia ini tidak ditimpa musibah sehinggakan segala apa yang mereka mahukan mereka dapat dan semua yang mereka lakukan menjadi, maka akan timbullah rasa sombong, riak, takbur dan sebagainya. Ujian dan bala yang Allah SWT turunkan itu adalah peringatan kepada kita sebagai hamba bagi mengingatkan diri kita betapa lemah dan kerdilnya kita

6. Tanda Allah SWT Masih Sayangkan Kita
Setiap dugaan yang Allah SWT berikan itu adalah sebagai tanda Tuhan masih sayangkan kita lalu diberikan-NYA peringatan agar kita cepat sedar dan beristighfar serta kembali ke pengkal jalan

7. Memberikan Ikhtibar Kepada Orang Lain
Setiap dugaan yang berlaku sebenarnya mengandungi banyak rahsia, maksud dan ingatan yang tersirat bukan sahaja buat mereka yang ditimpa musibah tetapi juga buat seluruh umat manusia. Tiada siapa yang boleh lari daripada ujian Allah SWT ini dan hanya yang mampu tenang di saat berlakunya musibah dan ujian

8. Tanah Subuh Bagi Mereka Yang Mampu Menyemai
Musibah yang menimpa orang lain membuka ruang dan peluang kepada mereka yang mempunyai lebihan harta dan wang untuk menderma dan menghulurkan bantuan. Apabila apa yang diberikan itu dengan niat ikhlas maka Allah SWT gandakan lagi rezeki kita.







Nak Ubah Gaya Hidup Kena Ada 5 Perkara Ini

Adakah anda pernah terfikir untuk ambil sedikit ruang dan masa untuk melihat keadaan diri anda sekarang? Semuanya bermula dengan niat. Termasuklah untuk ubah diri menjadi lebih bagus, harus bermula dengan niat. Untuk membuat perubahan, kita mesti berusaha mengubah sifat

nakubahhidup 2019

Nak Ubah Gaya Hidup Kena Ada 5 Perkara Ini

Adakah anda masih berada dalam keadaan hidup yang sama 3, 5, 10 tahun lepas? Bertahun-tahun hidup dalam masalah hutang, masalah kewangan dan masalah bisnes yang sama, yang membuatkan anda rasa sesak dada, serabut kepala dan rasa tak mampu nak capai impian yang anda inginkan?

Apa sebenarnya impian hidup anda? Kita hidup adalah untuk menjadi lebih baik. Kalau boleh nak cipta lebih banyak kejayaan. Tapi, berapa ramai dari anda yang benar-benar capai apa yang anda mahu dalam hidup?

Image result for nak ubah hidup

1. Ubah diri dengan cari ilmu

Perkara paling utama untuk ubah diri adalah dengan mencari ilmu. Dengan ilmu sahaja kita mampu mengenal diri. Mampu mengenal kedudukan dan keadaan diri. Baikkah atau tidak baikkah?

2. Ubah diri dengan baca buku

Jika anda nak ubah diri, pastikan tabiat membaca buku ditanam sampai sebati dalam diri. Jika anda masih belum mula, letakkan sasaran sekurang-kurangnya untuk membaca setengah jam sehari.

3. Ubah diri dengan jaringan

Ada ramai orang yang tahu apa yang anda tak tahu. Dan ada ramai juga orang yang tak tahu apa yang anda tahu. Gunakan peluang itu untuk bertukar-tukar ilmu. Pilihlah lingkungan kawan yang punya sama matlamat. Pilih lingkungan mereka yang ada sikap mahu ubah diri. Elakkan mereka yang berfikiran negatif.

4. Ubah diri dengan berdoa

Ini pula jangan sesekali dilupakan. Anda tak akan sangka betapa hebatnya kuasa berdoa. Jika anda tahu kehebatan berdoa, sudah pasti masa anda akan banyak dihabiskan dengan berdoa.

5. Ubah diri dengan mengikuti seminar

Bayangkan seorang penceramah yang telah belajar bertahun-tahun berkongsi ilmunya dalam masa 1 atau 2 hari. Peserta dapat peluang untuk pelajari pengalam bertahun-tahun itu diringkaskan cuma dalam masa yang pendek.

Sekarang Adalah Peluang Untuk Anda Ubah Gaya Hidup Anda


Adakah anda seorang yang TERPAKSA terima keadaan hidup yang susah, yang tertekan yang terbeban dengan 1001 masalah dan anda rasa anda dah BUNTU dan tak pasti macam mana anda nak hidup jauh lebih baik. Saya akan kongsikan kepada anda peluang terbaik untuk ubah haya hidup anda untuk lebih maju dan berjaya mulai sekarang!

JOM JOIN PROGRAM NAK UBAH HIDUP

Jika sehingga sekarang anda rasa apa yang saya nyatakan adalah perkara yang anda sedang alami dan rasai, inilah peluang untuk anda ubah nasib anda!

Richworks International Sdn Bhd dengan sukacitanya telah melancarkan program baru NAK UBAH HIDUP 2019 – KUASAI POTENSI DIRI, KEWANGAN DAN BISNES secara Live Event pada 30 Ogos hingga 1 September 2019 di Setia City Convention Center (SCCC). Setelah 11 tahun ditubuhkan, lebih 700,000 peserta telah hadir ke program yang dianjurkan oleh RichWorks.

Bagaimana Nak Ubah Hidup dari Zero Ke Million?


RichWorks melihat program ini sebagai peluang untuk membantu lebih ramai orang dengan berkongsi ilmu bagaimana mereka boleh Ubah Hidup dengan menguasai potensi diri, kewangan dan bisnes.

Ramai antara mereka yang hadir, telah berjaya merubah diri mereka dari hidup biasa-biasa menjadi luar biasa dengan berniaga. Apa yang lebih menarik, ramai dari mereka asalnya hadir dengan keadaan kusut, penuh bermasalah, dengan tekanan kewangan dan beban hutang keliling pinggang.

WhatsApp Image 2019-05-04 at 10.29.32 AM (1)

WhatsApp Image 2019-05-04 at 10.34.02 AM

WhatsApp Image 2019-05-04 at 10.37.06 AM

Dr Azizan Osman sebagai Master Coach RichWorks

Sehingga hari ini, Dr Azizan Osman sebagai Master Coach RichWorks telah berjaya melahirkan ramai usahawan jutawan dan banyak menyumbang kepada perkembangan dan kemajuan bidang keusahawanan di negara ini, antaranya kemajuan anak-anak bangsa dengan rekod peningkatan pencapaian usahawan melalui program bisnes dan pemasaran hanya dalam tempoh seawal 3 bulan hingga 18 bulan.

WhatsApp Image 2019-05-04 at 1.29.30 PM

Bergelar jutawan seawal usia 32 tahun melalui syarikat yang diasaskannya pada 2008, Azizan menerusi Richworks International Sdn Bhd, kini merupakan peneraju seminar latihan dan pencetus pembangunan keusahawanan dan pemasaran.

Dapatkan Tiket Anda Sekarang.

Tawaran akan tamat bila-bila masa. Pastikan anda tak terlepas tawaran ini kerana ini julung kali diadakan Program Nak Ubah Hidup

Bagaimana Nak Ubah Hidup dari Zero Ke Million?

Kuasai potensi diri, kewangan dan bisnes pada 30 Ogos - 1 September 2019 di Setia City Convention Center (SCCC), Setia Alam, Shah Alam di mana program 3 hari ini akan menghimpunkan USAHAWAN-USAHAWAN yang serius Nak Ubah Hidup mereka dari keadaan yang teruk, perasaan tak puas hati dan kecewa kerana sentiasa gagal dan tak capai apa-apa.

Buffet Ramadhan 2019 Murah Dan Sedap Di Melaka | Villa Istana Melaka

Assalamualaikum...

Alhamdulillah Ramadhan yang dinanti telah pun tiba. Macam mana persediaan sepanjang nak sambut Ramadhan ini? Harap semuanya berjalan lancar. Dah jumpa buffet Ramadhan best kat Melaka? Kalau belum, Fara nak kongsikan kepada anda Buffet Ramadhan yang paling best dan murah di Melaka iaitu di Villa Istana Melaka


Kenal tak tempat ni? Untuk pengetahuan anda, di Villa Istana Melaka yang terletak di Ayer Keroh, Melaka inilah yang pernah dijadikan lokasi set penggambaran dalam drama ‘Jodoh-Jodoh Annisa’ yang kini ditayangkan di Astro Prima ini menjamin sajian makanan bertaraf 5 bintang memenuhi citarasa ramai, layanan dan perkhidmatan yang cemerlang apabila anda menikmati juadah berbuka puasa sepanjang Bulan Ramadhan 2019 nanti.

Pelbagai Menu Menarik Ada Di VIlla Istana Melaka

Jangan lepaskan peluang untuk meraikan ketibaan Ramadan dengan penuh semangat dan menggunakan masa berharga ini untuk berbuka bersama seisi keluarga tercinta di Villa Istana Melaka. Sajian Menu Buffet Ramadhan 2019 @ Villa Istana Melaka menyajikan pelbagai sajian tradisional dan moden yang digabungkan dengan aneka juadah yang menjadi 'Menu Wajib' pada bulan Ramadan ini.

Antara hidangan menarik yang akan disediakan ialah Kambing Grill, Nasi Beriani dan Nasi Serai yang dihidangkan dengan Ayam Masak Merah, Ayam Goreng Rempah, Daging Bakar Masak Lemak Cili Padi, Daging Dendeng, Daging Rendang dan banyak lagi yang pasti akan memberikan 1001 pengalaman berbuka puasa yang tidak akan dilupa-kan. Hidangan antarabangsa ataupun tempatan pastinya memenuhi selera anda





Kemudahan Lain Turut Disediakan Di Villa Istana Melaka

Kemudahan Yang Disediakan Suasana dewan makan yang selesa serta dilengkapi dengan penghawa dingin dan mampu memuatkan 500 tetamu dalam satu masa serta wifi percuma menjadikan Villa Istana Melaka ini sentiasa menjadi tempat untuk berbuka puasa bersama ahli keluarga, rakan sepejabat dan majlis meraikan anak-anak yatim.




Selain daripada itu juga, Villa Istana Melaka turut menyediakan ruang parking kereta yang luas, tandas awam, bilik solat khas yang dilengkapi dengan sejadah, selipar serta tempat wuduk agar para pelanggan dapat menunaikan solat Maghrib & Isyak dengan selesa selepas berbuka puasa.


Bilik penginapan ekslusif juga disediakan untuk pengunjung musafir yang ada urusan lanjut di Negeri Melaka Bandar Bersejarah. Para tetamu juga akan didendangkan dengan persembahan hiburan islami dari Kumpulan Nasyid Unggul Saff One yang akan menghiburkan para tetamu sepanjang bulan ramadhan ini.


Harga Buffet Ramadhan Di Villa Istana Melaka

Bermula 10 Mei hingga 1 Jun 2019, pelbagai sajian bufet buka puasa bak berada di kampung halaman mengembalikan nostalgia yang indah boleh dirasai dengan harga RM45.00 untuk dewasa dan RM29.90 untuk kanak-kanak. Anda digalakkan membuat tempahan awal untuk mengelakkan kekecewaan! Tempahan untuk keluarga, korporat dan berkumpulan juga di sediakan dengan tawaran pakej yang sangat menarik.


Tempahan awal juga digalakkan untuk majlis korporat bagi memastikan majlis berbuka tersebut berjalan dengan lancar dan selesa.

Jom Berbuka Puasa Di Villa Istana Melaka! Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

VILLA ISTANA MELAKA

Lot 11319 PM1313
Jalan TU1, Taman Tasik Utama
Ayer Keroh, Melaka.

06 - 233 0205 / 017 - 340 8715 / 016 - 790 0804 / 010 - 794 0115 / 017 - 335 7466