Home My Story Travel Review Contest Parenting Tutorial

Deodorant Vaseline Ultra Whitening Cerah Dalam Masa 3 Hari!

Assalamualaikum.. hai korang...

Pernah nampak iklan terbaru deodorant Vasline? Betul ke ketiak boleh putih dan cerah lepas guna? Mesti nak tahu kan?


Deodorant Vaseline mempunyai tesktur yang ringan dan mudah diserap


Deodorant Vaseline yang dicipta dengan tekstur yang ringan memudahkan ia diserap dengan cepat. Formulanya yang unik membolehkan ia kering dengan pantas, menjimatkan lagi waktu pabila bersiap di pagi hari. Wajib bawa ke mana mana, tak kiralah masa bercuti ke..

Deodorant Vaseline Merawat Masalah bawah lengan disamping mencerahkan


Vaseline Deodorant Dry Serum adalah satu-satunya yang anda perlukan untuk merawat masalah kulit bawah lengan. Jika anda mencari solusi untuk mencerahkan kulit bawah lengan, sudah pastinya Dry Serum jawapannya kerana ia dicipta dengan Collagen dan Vitamin B3 – kedua-duanya adalah bahan serbaguna mencerahkan! Ia mampu mencapai ke 20 lapisan kulit untuk merawat masalah tona kulit tidak sekata sementara menyegar dan memulih tekstur kulit – sesuai untuk yang gemar bercukur!

Malu ketiak hitam? Rawat masalah ketiak hitam dengan Deodorant Vaseline Ultra Whitening

Selain bahagian kulit yang kelihatan, kulit bawah lengan juga perlu dijaga! Kalau ada antara korang malu dengan tona kulit gelap dan merekah di bawah lengan, Vaseline kini memperkenalkan Vaseline deodorant dry serum Ultra whitening.


Vaseline deodorant dry serum Ultra whitening mengandungi Collagen Booster dan Vitamin B3. Ia dibuktikan secara klinikal mampu memulihkan sehingga 20 lapisan kulit bawah lengan bagi memberikan kulit bawah lengan lebih putih seperti yang diidamkan!

Pertama kali guna Deodorant Vaseline terus cerah bawah ketiak


Formula hebat yang digunakan Vaseline dalam pembuatan Vaseline deodorant dry serum Ultra whitening ini membolehkan ia memutihkan kulit bawah lengan sejak penggunaan pertama, menyerap dan kering secara pantas, tidak melekit serta melindungi kulit daripada bau tidak menyenangkan sehingga 48 jam!

Boleh beli Deodorant Vaseline di Guardian atau Watson Berhampiran

Boleh didapati dalam bentuk tiub, Vaseline deodorant dry serum Ultra whitening mudah dibawa ke mana-mana kerana saiznya yang kecil. Dapatkan deodorant vaseline di watson atau guardian berhampiran anda. Tesco dan giant pun ada jual ok!


Katakan selamat tinggal kepada masalah kulit bawah lengan yang gelap, kering dan berbau!

Tiada ulasan: