Home My Story Travel Review Contest Parenting Foodies Tutorial

Pakej Perkahwinan Lengkap Dan Murah Di Selangor | NurMayang Sari

Terdapat banyak pakej perkahwinan lengkap yang menyediakan pelbagai pakej menarik pada harga mampu milik yang boleh dijadikan pilihan bakal pengantin di Selangor ni. Ada yang menawarkan pakej mampu milik, tetapi masih mengekalkan lokasi mewah bertaraf lima bintang. Bagi individu yang tiada bajet besar, tetapi teringin kelihatan mewah disaat majlis perandingan nanti, inilah peluang anda untuk merialisasikan impian anda!

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Pakej Perkahwinan Lengkap Dan Murah Di Selangor Dari Nurmayangsari Wedding

No photo description available.

Nurmayangsari Wedding adalah sebuah agensi pengurusan acara yang beroperasi di Saujana Utama Sg Buloh, Selangor yang memberikan tumpuan kepada pengurusan majlis perkahwinan, pertunangan, akikah dan majlis-majlis korporat. Nurmayangsari Wedding sentiasa mencari penyelesaian kepada setiap idea yang pihak pelanggan utarakan dan Nurmayangsari Wedding zahirkan kepada acara yang gilang gemilang mengikut bajet yang diberikan. Kini bakal pengantin di sekitar Selangor dan kawasan sekitarnya bolehlah menempah Pakej Perkahwinan Lengkap 2019/2020 dari Nurmayangsari Wedding.

Cipta Majlis Impian Anda Dengan Wedding Planner Berpengalaman Lebih 7 Tahun


Cantik mata memandang pelamin dan perhiasan, lagi sedap menjamah hidangan yang disediakan oleh katerer-katerer berkualiti. Pilihlah pakej-pakej, lengkap dengan dewan, khemah, busana pengantin, jurugambar, makanan beradap, jurusolek, hiburan, kek dan sebagainya. Buat pelanggan yang telah mula membuat persediaan untuk majlis perkahwinan, kini Nurmayangsari Wedding telah membuka tempahan untuk Pakej Perkahwinan Lengkap 2019/2020 .

Kenapa Kena Pilih Pakej Perkahwinan Dari Nurmayangsari Wedding?

1. Trendy
Pelbagai pilihan baju pengantin ada di Nurmayangsari Wedding dan tidak dilupakan segala jenis baju pengantin disini mengikut peredaran zaman dari jenis songket hinggalah yang nampak trendy. Begitu juga dengan jenis pelamin dari yang biasa hinggalah luar biasa. 

Image may contain: 1 person, smiling, outdoor

2. Harga Berpatutan, Kualiti Terbaik
Nurmayangsari Wedding menawarkan pakej & servis yang sama seperti di pasaran tetapi sangat mementingkan kualiti pada harga mampu bayar. Lihatlah testimoni mereka di Facebook. Ramai memberikan feedback positif mengenai Nurmayangsari Wedding

Image may contain: indoor

3. Makanan Sedap & Cukup
Sebagai katerer yang sudah lama dalam industri, Nurmayangsari Wedding menjamin makanan yang enak kepada anda. Usah risau air muka terjatuh dek lauk terlebih garam ataupun tidak cukup. Supervisor Nurmayangsari Wedding akan sentiasa memantau makanan.

Image may contain: table and indoor

4. Dipercayai
Nurmayangsari Wedding tidak akan sewenangnya menipu duit pelanggan atau tidak memberikan servis seperti yang dijanjikan. Pelanggan marah akan mencalarkan reputasinya. Imej Nurmayangsari Wedding perlu dijaga untuk kekal menjadi pilihan.

Image may contain: table and indoor

5. Tiada Kos Tersembunyi
Harga Nurmayangsari Wedding adalah seperti yang tertera pada pakej. Tiada kos tersembunyi yang akan dicaj. Usah risau kejadian seteleh deposit dibayar rupanya ada kos tersembunyi yang perlu ditambah, tidak dengan Nurmayangsari Wedding

Image may contain: table and indoor

6. Tidak Lewat
Tentu kelam-kabut jadinya jika katering atau mak andam tidak menepati masa. Nurmayangsari Wedding berpengalaman 7 tahun, kejadian seperti makanan tidak sampai-sampai atau lewat tidak akan berlaku. Dijamin! 

Image may contain: indoor

7. Pelbagai Pakej Popular
Setelah lebih sedekad berkecimpung dalam bidang ini, Nurmayangsari Wedding mendapati pakej di bawah mendapat permintaan yang paling tinggi kerana sesuai dengan keperluan kebanyakan pengantin.

Image may contain: text

8. Boleh Sewa baju pengantin 
Pilihan untuk menyewa baju pengantin yang sedia ada di Nurmayangsari Wedding lebih menjimatkan wang. kita dapat baju yang confirm cantik (sebab kita dah try dan dah tengok baju tu) tanpa perlu menghabiskan jumlah wang yang besar. Lagi satu, kita tak perlu susah-susah pun nak fikir nanti nak padankan dengan veil macamana, tudung, kasut, perhiasan dan sebagainya. Everything is prepared for you!

Image may contain: 2 people, people smiling

Rekaan pelamin, pakaian, prop serta hiasan yang digunakan semua tampak moden dan mengikut trend 

Image may contain: bedroom, table and indoor

Memberi rundingan yang terbaik untuk pelanggan serta memberi cadangan dan khidmat perkahwinan serta meningkatkan sistem pengurusan efektif dan berkualiti bagi menepati kehendak dan kepuasan pelanggan. Sentiasa berdaya saing dan cekap serta komited untuk peningkatan mutu perkhidmatan yang berterusan, layanan yang ekslusif, cekap dan mahir. Bagi Nurmayangsari Wedding, konsep perkahwinan yang ditonjolkan pada tahun ini lebih menarik, segar dan mengikuti perkembangan semasa. Rekaan pelamin, pakaian, prop serta hiasan yang digunakan semua tampak moden dan mengikuti trend yang mana mampu memenuhi cita rasa golongan muda pada masa kini

Pelbagai Pilihan Pakej Popular Dari Nurmayangsari Wedding

Pakej yang ditawarkan sudah pasti mampu memenuhi impian pasangan pengantin yang mengimpikan majlis perkahwinan yang tampak mewah dan eksklusif pada harga berpatutan. Pasangan pengantin muda perlu bersikap rasional mengikut kemampuan dengan memilih pakej perkahwinan pada kos sederhana. Bakal pengantin perlu bijak membuat pilihan dan elak terlalu mengikut aliran banyak ditonjolkan dalam media sosial. 

Image may contain: text

Image may contain: text

No photo description available.

Majlis Nampak Mewah Macam Wedding Artis! Lihat Testimoni :

No photo description available.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, wedding, flower, plant and indoor

Image may contain: 1 person, wedding

Tunggu Apa Lagi, Jom Dapatkan Sebut Harga Pakej Perkahwinan Lengkap Dan Murah Dari Nurmayangsari Wedding!

Tak payah pening-pening semua lengkap dan paling penting inilah pakej perkahwinan termurah di Selangor. Untuk maklumat lanjut mengenai Nurmayangsari Wedding atau tempahan sila hubungi mereka di talian bawah


1 ulasan:

Vanessa berkata...

Wow pakej yang baik dan review yang bagus. Saya akan cuba contact agent ini untuk wedding saya. Terima kasih banyak-banyak! Di sini saya akan recommendation untuk cat bilik tidur untuk pengantin. Sebab saya rasa bilik pengantin penting untuk perkahwinan kerana ia bermaksud permulaan yang baru. telefon mereka untuk info lain!